RETOURNEREN

Je wilt één of meerdere producten retourneren? Jammer!
Als er onduidelijkheden zijn over het/de product(en) dan horen wij dit uiteraard graag. Misschien kunnen we je nog helpen.

Mocht je toch echt (een deel van) je bestelling terug willen sturen, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mits de verzegeling van de verpakking niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Alle diepgevroren producten kunnen niet geretourneerd worden. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Stuur ons een email met daarin je NAW gegevens, ordernummer, het/de product(en) die retour gaan. Omdat wij een 100% tevredenheid garantie willen garanderen zijn wij altijd benieuwd naar de reden van retour. Is je bestelling beschadigd aangekomen? Stuur dan s.v.p. een foto mee.

Wij zullen je retour binnen 1 werkdag in behandeling nemen en je retour instructies toesturen. Vervolgens heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Vervolgens zullen we na ontvangst van je retourzending het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten en exclusief de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retour aan je terugbetalen, mits de retourzending reeds in goede orde is ontvangen op ons magazijn. De kosten voor de retourzending van jouw thuis naar ons magazijn bedragen € 7,50 per pakket in Nederland en € 13,00 per pakket in België.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Retour aangevraagd, maar was dit een foutje?

Heb je een retour aanvraag gedaan maar toch besloten het/de product(en) te houden? Dat is goed nieuw! Stuur ons dan even een e-mail t.a.v. je ordernummer. Dan zullen we de retour aanvraag annuleren.

Andere projecten:

Grafische vormgeving

logo_2021_300px

Ecoshop

The Shop+website

Auteur